Asiantuntevaa LAITURIN RAKENtamista Espoosta

Ota yhteyttä

Rakennus- ja maansiirtopalvelut Espoosta koko pääkaupunkiseudulle

Ota yhteyttä

meiltä Kestävät ja räätälöitävät kaija-laiturit 

Ota yhteyttä

Ajankohtaista:

Päivitetään pian!

Holsa Oy on monipuolinen rakennus- ja maansiirtoyritys. Olemme työskennelleet rakentamisen parissa jo 25 vuoden ajan. Kohteitamme ovat olleet uudisrakennusten pohjatyöt aina pihatöihin asti, tonttien raivaukset, salaoja- ja sadevesijärjestelmien remontit sekä erilaiset maa- ja kiviainestoimitukset. Kalustoamme on mahdollista vuokrata myös omaan käyttöön.

Saat meiltä myös laadukkaat Kaija-laiturit, jotka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaisesti.

Mikäli tarvitset erilaisia laitteita vuokralle omiin hankkeisiisi, me tarjoamme lisäksi valikoiman vuokralaitteita, kuten halkomakoneet, venetrailerin ja paljon muuta.

Lue lisää monipuolisista palveluistamme!

Palvelumme ovat saatavilla sekä yksityisille asiakkaille että kaikenkokoisille rakennusliikkeille. Olemme käytettävissäsi Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla. Laituriasioissa palvelemme etelä- ja länsirannikolla sekä Järvi-Suomessa.

Maanrakennuspalvelut

Palvelut

Tarjoamme kattavat rakennus- ja maansiirtopalvelut vankalla ammattitaidolla. Uusien omakoti- sekä rivitalojen tonttien raivaus ja pohjien teko on pääasiallinen toimialamme, mutta emme sano ei millekään työlle. Palveluihimme lukeutuvat myös kiviaines-, sora- ja multatoimitukset sekä vaihtolavakuljetukset. Lisäksi rakennamme terasseja ja pystytämme pieniä piharakennuksia. 

Kaija-laituri

Kaija-laiturit

Me rakennamme, toimitamme ja tarvittaessa asennamme laiturit kaikkiin tarpeisiin. Saat meiltä kelluvat laiturit aina pienistä uimalaitureista järeisiin betoniratkaisuihin asti. Rakentamamme kelluvat Kaija-laiturit ovat taatusti kestäviä ja antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laiturisi ulkonäköön. Tarjoamme muutamaa erilaista mallia, jotka ovat myös muokattavissa sinun mieltymystesi mukaan.